Aanbod pilateslessen

“Een lichaam dat wordt bevrijd van nervositeit en oververmoeidheid
is de schuilplaats voor een geest in balans.”
– Joseph H. Pilates –
Pilates lessen

Iedereen is welkom bij Reform Pilates

Reform Pilates is een jonge onderneming die staat te popelen om beginnende pilatesbeoefenaars te verwelkomen. Starters krijgen bij ons de best mogelijke introductie en begeleiding in pilates. Lesgeefster Nadia is dan ook erg gedreven om iedereen een zo persoonlijk mogelijke begeleiding te schenken, waardoor je wekelijks de progressie voelt en ziet.

Nadia is actief als freelance lesgeefster wat heel wat mogelijkheden schept. Zo is er sprake van een enorme flexibiliteit wat de locatie betreft. Lessen volgen kan in de studio van Reform Pilates, maar ook bij jou thuis, op kantoor of op een locatie naar keuze. Bovendien zijn er zowel individuele privélesse, duolessen en groepslessen in kleine groepjes. Voor elk wat wils!

Belangrijk om weten, is dat iedereen van harte welkom is bij Reform Pilates. Ongeacht je niveau, geslacht, leeftijd of wat dan ook. Iedereen krijgt bij ons de juiste begeleiding en de nodige aandacht. Ben je dus een jongere of net een 60-plusser? Het is nooit te vroeg of te laat om met pilates te beginnen.

 

Eigen studio sinds het najaar van 2021

Aanvankelijk was Reform Pilates enkel beschikbaar op locatie, maar sinds het najaar van 2021 hebben we ook onze eigen studio in de Rijmsnoerstraat in Bissegem. Hier kan je pilates beoefenen in een mooie omgeving en met tal van functionele toestellen. Op die manier doen we er alles aan om het maximale uit je sessie te halen.

Sta jij echt te popelen om zoveel mogelijk progressie te maken? Dan kunnen we je zeker de privélessen aanbevelen. Door te kiezen voor de meest intensieve opvolging zal je namelijk het snelst vooruitgang boeken. Het geeft je ook de kans om alle toestellen bij Reform Pilates te benutten. 

 

De tarieven

Individueel, in duo’s of groepslessen in kleine groepjes. Iedereen vindt bij Reform Pilates een passende aanpak. Tot binnenkort bij Reform Pilates?!

Alle lessen zijn te boeken via telefonisch contact of WhatsApp: 0474 67 82 84

Privéles

€ 50

1 uur les

Duoles

€ 80

1 uur les

Groepsles

€ 16

1 uur les

Max. 4 personen per les.
Je kan je individueel inschrijven.

Instappakket

€ 80

1 uur les per sessie

1 privéles
3 Groepslessen
Enkel voor beginners

Privéles 10-beurtenkaart

€ 450

1 uur les per sessie

Privéles

Groepsles 10-beurtenkaart

€ 150

1 uur les per sessie

Groepslessen

Groepsles 20-beurtenkaart

€ 280

1 uur les per sessie

Groepslessen
Interesse in Pilates?

Interesse in pilates?

Pilates is voor iedereen! Als je interesse hebt en begeleid wilt worden in dit avontuur
neem dan vrijblijvend contact op en bekijk ons aanbod!