Nadia van Reform Pilates

Reform Your Body

Hallo, ik ben Nadia

Ik ben Nadia Kuzmina, 45 jaar oud. Een zoektocht naar een gezonde geest in een gezond lichaam is de rode draad in mijn leven.

Via ballet als jong meisje, naar kickboxing als jong volwassene, heb ik op latere leeftijd pilates ontdekt. Vanwege een schouderblessure en twee hernia’s, ben ik al 10 jaar met body, health and mind bezig. De voorbije jaren heb ik mij dermate in deze materie verdiept, onder meer met gespecialiseerde opleidingen, dat ik nu van mijn hobby mijn beroep maak. Zo wil ik de gunstige resultaten van pilates graag met anderen delen.

Jong en oud, topsporters, sportievelingen én mensen die gewoon willen bewegen en gezond willen bezig zijn met hun lichaam zijn allen van harte welkom. Ik ben erg gedreven in mijn training en kijk er naar uit om alle beginners in pilates zo persoonlijk mogelijk te begeleiden, waardoor je week na week verbetering voelt en ziet.

Pilates vraagt zoveel inspanning van je lichaam als je zelf wilt, het resultaat is een gezonde geest en levensstijl. Wil je op een ontspannende, aangename manier trainen? Ik begeleid je met heel veel enthousiasme op je weg naar een beter welzijn.

Diploma’s & certificaten

i

Certificaat Peak Pilates

Peak Pilates is overgewaaid uit de Verenigde Staten en staat wereldwijd bekend als dé referentie voor opleidingen tot pilatesinstructeur. Ze blijven steeds dicht bij de gedachtegang van uitvinder Joseph Pilates, maar zijn terwijl niet te beroerd om zich aan te passen aan de hedendaagse noden van pilatesbeoefenaars.

Niet alleen is Reform-lesgeefster Nadia zelf al jarenlang een fervente beoefenaar van pilates, ook zij volgde de opleiding tot instructrice bij Peak Pilates. Dit gebeurde bij haar mentor Yves De Moor van het officieel erkende opleidingscentrum Y-Pilates Studio in het Oost-Vlaamse Lievegem. Bij Reform Pilates combineert ze dan ook haar eigen jarenlange pilateservaring met de inzichten uit de opleiding.

 

Nadia van Reform Your Body
Interesse in Pilates?

Interesse in pilates?

Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam. Klinkt het voor jou als een onmogelijke opdracht? Reken dan op Reform Pilates om een correcte balans te vinden in je lichaam. Dankzij de persoonlijke begeleiding van lesgeefster Nadia ontdek je snel de vele voordelen die pilates te bieden heeft.