Pilates privélessen

“Een lichaam dat wordt bevrijd van nervositeit en oververmoeidheid
is de schuilplaats voor een geest in balans.”
– Joseph H. Pilates –
Reform Pilates

Privélessen voor optimaal resultaat

Wil jij pilates in zijn puurste vorm beleven en honderd procent aandacht van de lesgeefster genieten? Dan zijn privélessen ideaal voor jou. Op deze manier kan perfect een les op jouw maat voorzien worden, waardoor je nog sneller progressie maakt.

Heeft jouw lichaam specifieke noden, door eventuele lichamelijke of mentale klachten? Ook dan zijn privélessen aangewezen. Zo kunnen we perfect rekening houden met jouw situatie en de oefeningen aanpassen indien nodig. Bij Reform Pilates streven we er dan ook naar dat iedereen het maximale uit zijn work-out haalt.

Last but not least: de keuze voor privélessen laat ook toe dat je optimaal gebruik maakt van de toestellen die we bij Reform Pilates ter beschikking hebben. Op die manier kunnen we voor nog meer variatie zorgen tijdens de sessies.

De tarieven

Individueel, in duo’s of groepslessen in kleine groepjes. Iedereen vindt bij Reform Pilates een passende aanpak. Twijfel je nog? Wij bieden iedere nieuwkomer graag een proefles aan (€16 – steeds een groeples). Zo kan je de vele voordelen van pilates meteen zelf ervaren. Tot binnenkort bij Reform Pilates?!

Alle lessen zijn te boeken via telefonisch contact of WhatsApp: 0474 67 82 84

Privélessen

€ 50

1 uur les

Privéles 10-beurtenkaart

€ 450

1 uur les per sessie

10% korting!

Instappakket

€ 80

1 uur les per sessie

1 privéles
3 Groepslessen
Enkel voor beginners

Privélessen in beeld

Interesse in Pilates?

Interesse in pilates privélessen?

Pilates is voor iedereen! Als je interesse hebt en begeleid wilt worden in dit avontuur
neem dan vrijblijvend contact op en bekijk ons aanbod!