Onze toestellen

“Fysieke fitheid is de eerste voorwaarde voor geluk.”
– Joseph H. Pilates –
Pilates toestellen

Haal meer uit je sessie
dankzij onze toestellen

Wie het maximale wil halen uit pilates, kiest bij voorkeur voor privélessen of eventueel duolessen. Zo krijg je niet alleen de volle aandacht van de lesgeefster, maar heb je ook de kans om onze professionele toestellen te gebruiken. Op die manier haal je nog meer uit je sessies en boek je ook sneller vooruitgang.

Bij Reform Pilates hebben we verschillende toestellen die gevestigd zijn aan de grond en aan de muren. Naast deze basistools hebben we echter ook enkele gesofisticeerde toestellen, die een enorme variatie aan oefeningen toelaten. We stellen er hieronder graag twee aan je voor. Het spreekt voor zich dat lesgeefster Nadia een ruime ervaring heeft met de toestellen en je dus ook kan laten meegenieten van alle voordelen die ze te bieden hebben.

MVE Pilates Chair en Reformer

Dankzij de MVE Pilates Chair en de Reformer – twee gerenommeerde toestellen van Peak Pilates – kunnen we eindeloos variëren in onze oefeningen. Zo is de Reformer misschien wel het bekendste toestel dat Pilates ontworpen heeft. Zoals de naam zegt, is het de bedoeling om het lichaam te hervormen. De Reformer kan je zowel in buiklig,, ruglig als zijlig gebruiken, maar ook zittend, knielend en staand. Hoeven we nog te zeggen dat de mogelijkheden hierdoor quasi onuitputtelijk zijn?
Ook de MVE Pilates Chair verzekert een erg complete workout en is gebaseerd op de klassieke pilatesprincipes. Zo is er een vernuftig instelbaar weerstandsniveau voorzien, wat ervoor zorgt dat beoefenaars van alle niveaus het toestel kunnen gebruiken. In totaal zijn er wel meer dan honderd oefeningen! MVE staat dan ook voor ‘maximum versatility exercise’, wat maximale veelzijdigheid betekent. Een naam die het toestel niet gestolen heeft. De MVE Pilates Chair focust vooral op de core stability, het verlengen en stretchen van de spieren en het verbeteren van de volledige balans en lichaamshouding.
Pilates toestellen

Onz toestellen in beeld

Interesse in Pilates?

Interesse in pilates?

Pilates is voor iedereen! Als je interesse hebt en begeleid wilt worden in dit avontuur
neem dan vrijblijvend contact op en bekijk ons aanbod!