Spicy maïssalade

Spicy maissalade

Dit is een heerlijk bijgerecht dat past bij vis of vlees. De maïs is geroosterd nog lekkerder, maar het kan eventueel ook zonder. Eens je dit klaargemaakt hebt, zal je het dikwijls opnieuw maken, zo lekker is het!

Ingrediënten

  • 4 verse maiskolven, gaargekookt
  • 2 el olijfolie
  • Zout en zwarte peper
  • 2 el mayonaise
  • 50 gr parmezaan, fijngeraspt
  • 4 lente-uitjes in dunne ringen gesneden
  • 1/4 bos koriander, fijngehakt
  • 1 verse jalapeñopeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • Zeste en sap van 1 limoen
  • 1 tl chilipoeder

Bereidingswijze

Bestrijk de maïskolven met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Gril ze in 7-10 minuten op de bbq (best indirect vuur), tot de maïs gaar is.
Snij de korrels van de kolf, meng ze met de overige ingrediënten, proef en kruid eventueel bij.

Interesse in Pilates?

Interesse in pilates?

Pilates is voor iedereen! Als je interesse hebt en begeleid wilt worden in dit avontuur
neem dan vrijblijvend contact op en bekijk ons aanbod!